Såld

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 63

Slutpris: 3 250 000 kr

Alphyddevägen 63

Balkong i västläge - Garanterad bilplats i föreningens garage - Alphyddans lägst belånade förening

Balkong i västläge - Garanterad bilplats i föreningens garage - Alphyddans lägst belånade förening - 5 min med buss till Slussen

Denna 2 rummare ligger i Alphyddans absolut mest populära föreningen högst upp på kullen högt upp i huset med helt insynsskyddat läge. Från bostaden har du Stockholm som en vacker tavla framför dig och dessutom dags och kvällssol. Bättre bostad i området och närmare stan kan du inte komma om du fortfarande vill bo i Nacka med natur och vatten som granne.

Bostaden är i renoverat toppskick. Säljaren har nyligen renoverat följande: Nytt kök, nya vitvaror i kök och badrum, spotlights installerat i hela lägenheten, all inredning i badrummet är nytt, lagt klinkergolv i hall, kök och klädkammare. Nya persienner i hela lägenheten, inglasad balkong. Nydragen el med jordfelsbrytare och elskåp.

- Gott om garderobsförvaring
- Stort externt lägenhetsförråd ingår
- Garanterad garageplats
- Alphyddans finaste utsikt finns från denna lägenhet utan insyn eller något som stör din sikt

Härliga Alphyddan med sitt naturnära läge lämnar inget att önska - precis intill Nackareservatet, med Östersjön och Svindersviks Bryggcafé två minuter från bostaden och Sicklasjön på fem minuters promenad. Ett par hundra meter bort ligger Sickla köpkvarter med sitt rika utbud av butiker, restauranger och caféer. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alphyddevägen 63, Såld i Alphyddan, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad