Såld

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 6, 8tr

Slutpris: 5 000 000 kr

Alphyddevägen 6, 8tr

Renoverad fyra med fantastisk utsikt över Nackareservatet och Svindersviken

- Högt upp med fantastisk utsikt över Nackareservatet och Svindersviken
- Fint burspråk och en härlig balkong med sol från morgon till kväll
- Renoverade ytskikt med fina materialval
- Bra förening med god ekonomi och sällan till salu
- 6 min in till Slussen och 200 meter till vattnet

Välkommen till en fint renoverad lägenhet med fin utsikt och balkong med sol från morgon till kväll. Generösa fönsterytor skapar en ljus och mycket luftig atmosfär helt utan insyn. Lägenheten har renoverade ytsikt i ljusa färger. Fint renoverat kök med vitvaror av hög kvalitet och med bra arbetsytor. Matplats intill stort fönster. Vardagsrum med ett vackert ljus från det burspråket och fönsterna i två väderstreck. Gott om plats för soffgrupp. Tre stycken mysiga sovrum helt utan insyn från grannar och plats för säng, förvaring och övrig möblering. Balkong där du kan njuta av Sol och vacker utsikt. Ett helkaklat stambytt badrum och en separat wc. Hall med platsbyggd förvaring och ett enhetligt snyggt parkettgolv i hela lägenheten. Externt förråd ingår.

Härliga Alphyddan, med sitt naturnära läge, lämnar inget att önska - precis intill Nackareservatet, med Östersjön och Svindersviks Bryggcafé två minuter från bostaden och Sicklasjön bara fem minuter bort. Ett par hundra meter från lägenheten ligger Sickla köpkvarter med sitt rika utbud av butiker, restauranger, caféer och biograf. Här är det nära till allt; skogspromenader och motionsslingor i Nackareservatet, utförsåkning i Hammarbybacken, badmöjligheter och cykelavstånd till Södermalm och innerstan.

Bussen stannar 50m från ytterdörren och tar dig in till Slussen och stan på 6 min. Här finns även tvärbanan och Saltsjöbanan. Skärgården nås enkelt via promenad ner till Svindersvik och vidare till Nacka Strand och SL-båtarna. Tunnelbanans blå linje förlängs just nu mot Nacka och förväntas vara klar år 2030. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt.

Välkommen på visning!

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alphyddevägen 6, 8tr, Såld i Alphyddan, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad