Såld

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 29

Slutpris: 2 850 000 kr

Alphyddevägen 29

Välplanerad och ljus 2-rok med solig balkong i högt fritt läge!

- Social och öppen planlösning
- Inglasad balkong utan insyn med sol hela dagen
- 6 minuter med buss till Slussen och 12 min till T-centralen
- Närhet till havet (300m), natur, köpcentrum och skola
- Trivsam och ekonomisk stabil Brf med låg belåning (1599 kr/m2).
- Bastu och relaxavdelning samt gästlägenhet i Brf

Välkommen till en mysig lägenhet med högt läge och en inglasad balkong med sol från morgon till kväll. Generösa fönsterytor skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. Lägenhetens planlösning har ändrats till det bättre så att du idag får ett kök öppet mot den stora matplatsen, ett separat vardagsrum och separat sovrum. Ljust och öppet kök öppet mot den stora matplatsen med plats för stora sällskap för dig som gillar att bjuda hem till middagar. Vardagsrum med plats för soffa och tv-möbel. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Balkong där du kan njuta av sol från morgon till kväll. Alla rum helt utan insyn. Helkaklat badrum och hall med platsbyggd förvaring. Två externa förråd ingår.

Säljarnas egna ord:
Smart och välplanerad planlösning som erbjuder en öppen känsla mellan vardagsrum, kök och matplats för sociala tillställningar. Vardagsrummet är mysigt och lättmöblerat samt har som resten av lägenheten ett väldigt bra ljusinsläpp. En öppen hall med goda förvaringsmöjligheter samtidigt som det har en minimalistisk stil. Att njuta av balkongens sydvästläge med soliga vårluncher och varma sommarkvällar är ett stort plus. Närheten till både natur och restauranger/affärer/centrum samt busshållplats är perfekt. Gångavstånd till vackra Svindersviken och Sickla strand samt cykelavstånd till Hellasgården för fin natur och miljö. Trevligt med närhet till stan samtidigt som man är lite isolerad från stadspulsen på Alphyddans höjd. Många trevliga grannar som bidrar till en bra "grannstämning" i porten. Något som uppskatts mycket är även föreningens relax där man kan ta en bastu ruggiga höst och vinterdagar.

Härliga Alphyddan, med sitt naturnära läge, lämnar inget att önska - precis intill Nackareservatet, med Östersjön och Svindersviks Bryggcafé två minuter från bostaden och Sicklasjön bara fem minuter bort. Ett par hundra meter från lägenheten ligger Sickla köpkvarter med sitt rika utbud av butiker, restauranger, caféer och biograf. Här är det nära till allt; skogspromenader och motionsslingor i Nackareservatet, utförsåkning i Hammarbybacken, badmöjligheter och cykelavstånd till Södermalm och innerstan.

Bussen stannar 50m från ytterdörren och tar dig in till Slussen och stan på 6 min. Här finns även tvärbanan och Saltsjöbanan. Skärgården nås enkelt via promenad ner till Svindersvik och vidare till Nacka Strand och SL-båtarna. Tunnelbanans blå linje förlängs just nu mot Nacka och förväntas vara klar år 2030. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt.

Välkommen på visning!

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alphyddevägen 29, Såld i Alphyddan, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad