Såld

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 25

Slutpris: 4 100 000 kr

Alphyddevägen 25

Välkommen till denna snyggt renoverade lägenhet med inglasad balkong i söder. Generösa fönsterytor skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. Lägenheten har mycket behagliga färg- och materialval med genomgående snygga golv. Härliga Alphyddan med sitt naturnära läge lämnar inget att önska - precis intill Nackareservatet, med Östersjön och Svindersviks Bryggcafé två minuter från bostaden och Sicklasjön på fem minuters promenad. Ett par hundra meter bort ligger Sickla köpkvarter med sitt rika utbud av butiker, restauranger och caféer. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solnedgång på sommaren. Balkongen är försedd med flexibel och öppningsbar inglasning vilket skapar ett extra uterum de kallare årstiderna.

Kök - Matlagning och umgänge
Ett kök med fokus på matlagning och umgänge där man genom en god kontakt mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn. Spotlightsbelysning och snygg skiva ovan bänkytor ger köket det lilla extra.

Vardagsrum - Representativt
Representativt vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna, burspråket och kontakten med balkongen. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Möblerbar hall
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor och för förvaring finns en helvägg med garderober.

Badrum – Stilrent
Lägenheten har ett rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, tvättställ och badrumsskåp. Det är också förberett om man istället vill ha tvättmaskin och dusch. Här finns också ett vädringsfönster som ger ett naturligt ljusinsläpp.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra vindsförråd och matkällare(skåp).

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alphyddevägen 25, Såld i Alphyddan, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad