Såld

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 23, 6 tr

Slutpris: 2 650 000 kr

Alphyddevägen 23, 6 tr

Renoverad 1a högt upp med balkong i soligt sydvästläge! Stabil förening.

Nu har ni möjlighet att köpa denna renoverade, ljusa och välplanerade 1a på våning 6 med inglasad balkong i sydvästläge. Här bor du i en trivsam förening med stabil ekonomi och närhet till både natur och stadspuls. Med bussen når du Slussen på endast några minuter. Även tvärbanan finns några minuter bort från bostaden.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den rymliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och förvaringsutrymmen i form av garderober. Från hallen når man bostadens allrum som ligger i öppen planlösning mot köket. Allrummet är väl tilltaget och här får man enkelt plats med säng, större soffgrupp och tv-möbler. Härifrån nås den inglasade och möblerbara balkongen. Här njuter du av solen från lunch till solnedgång överblickande Globen och Hammarbybacken.

Bostadens kök ligger i öppen planlösning mot allrummet. Köket är i toppskick och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn samt inbyggd mikro.

Badrummet är fräscht och helkaklat i tilltalande färger. Här finns dusch med duschvägg i glas, wc och handfat med spegelskåp.

Föreningen är en stabil HSB-förening med mycket bra ekonomi och endast 1599 kr i kvm/lån.

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter och med tvärbanan är du vid Gullmarsplan på 10 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka och planeras vara klar om några år. Intill Alphyddan ligger Sickla Köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall. Även Sicklasjön med badplats och Nackareservatet är bara ett stenkast bort.

- Välplanerad 1a med inglasad balkong i sydväst.

- renoverat kök i öppen planlösning mot allrummet.

- Bostaden är i toppskick, bara att flytta in.

- Närhet till allt!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Paul Karlström
Assisterande mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alphyddevägen 23, 6 tr, Såld i Alphyddan, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad