Till salu

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 13

2 595 000 kr
area icon Yta
  • 36 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 929 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (med hiss)
Alphyddevägen 13

Perfekt planerad 1,5a, fint renoverad och stor balkong i väst.

- Fint renoverat kök öppet mot vardagsrum
- Inglasad balkong utan insyn med eftermiddag & kvällssol
- 6 minuter med buss till Slussen och 12 min till T-centralen
- Närhet till havet (300m), natur, köpcentrum och skola

Välkommen till denna charmiga lägenhet med en optimal planlösning. En solig inglasad balkong mot en lugn innergård. De generösa fönsterytorna skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett stort fint renoverat kök fullt utrustat med all maskinell utrustning du kan önska och plats för matplats. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och övrig möblering. Sovdelen går enkelt att avskilja med vägg eller som idag en bokhylla. Badrummet är helkaklat och hallen har skräddarsydd förvaring. Två externa förråd ingår också.

Härliga Alphyddan, med sitt naturnära läge, lämnar inget att önska - precis intill Nackareservatet, med Östersjön och Svindersviks Bryggcafé två minuter från bostaden och Sicklasjön bara fem minuter bort. Ett par hundra meter från lägenheten ligger Sickla köpkvarter med sitt rika utbud av butiker, restauranger, caféer och biograf. Här är det nära till allt; skogspromenader och motionsslingor i Nackareservatet, utförsåkning i Hammarbybacken, badmöjligheter och cykelavstånd till Södermalm och innerstan.

Bussen stannar 50m från ytterdörren och tar dig in till Slussen och stan på 6 min. Här finns även tvärbanan och Saltsjöbanan. Skärgården nås enkelt via promenad ner till Svindersvik och vidare till Nacka Strand och SL-båtarna. Tunnelbanans blå linje förlängs just nu mot Nacka och förväntas vara klar år 2030. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Alphyddevägen 13, Till salu i Alphyddan, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad