Såld

Almunge, Uppsala

Almunge-Lövsta 311

Slutpris: 3 895 000 kr

Almunge-Lövsta 311

Nybyggt hus med stort dubbelgarage!

Välplanerad 1-plans villa (byggt 2022) med trevligt läge med naturen nära. Planlösningen fördelas på en hall med plats för ytterkläder och skor, ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning där köket har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Från köket nås tvättstuga och grovingång. Fyra bra sovrum, ett rymligt badrum och en gäst WC. Stor altan med utgång från vardagsrummet. Stor tomt som är perfekt för planteringar m m.

Dubbel garage med ett förråd baktill. Ytterligare plats för bilar på uppfarten.

Almunge ligger 25 km öster om Uppsala med bra bussförbindelser både till Uppsala men även till Arlanda. Här bor ni nära natur och skog men ändå på bekvämt avstånd till stadens utbud. Här finns mataffärer (Coop och ICA), pizzeria, bibliotek, simhall samt mot Faringe ligger klädvaruhuset Thuns. För bad och fiske finns Långsjön och för dig som spelar golf, Golfklubben Grönlunds GK med 18-hålsbana med restaurang och stugor att hyra. Lennakatten och museijärnvägen har station i närområdet. Almunge har två förskolor samt grundskola (åk 1-9). Fritidsgård för ungdomar i olika åldrar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad