Såld

Lindbacken, Uppsala

Alkällsvägen 36

Slutpris: 6 400 000 kr

Alkällsvägen 36

Nybyggt tvåplanshus med fem sovrum belägen på tomt vänd mot skogsbacke

Välkommen till Alkällsvägen 36 och denna nybyggda familjevilla om 184 kvm från Götenehus med utomordentligt läge i området! Baksidan av tomten är vänd mot skogsområde och solen rör sig runt huset från tidig förmiddag till sen kväll. Huset är inflyttningsklart i början av december därefter blir den blivande köpare den första att flytta in!

Fastigheten har framsidan prydligt inramad av mur samt har grusad uppfart till huset. Isolerat garage med tänkt förrådsdel samt parkeringsplats för ca fyra bilar på uppfarten till huset. Mycket bra läge i Lindbacken med gångavstånd till såväl förskola, grundskola som ICA-butik, busshållplats och parkområden. Naturnära område med endast 15 minuters bilfärd till Uppsala stadskärna och Resecentrum.

Planlösningen ger er nedre plan med stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som binds samman av köksö. Både kök och vardagsrum har pardörrar som leder ut till tomten. Vidare finns sovrum med egen ingång och helkaklat badrum bredvid sovrummet. Detta sovrum ligger mer avskilt än husets övriga fyra och är utmärkt för dina övernattande gäster eller som ett tonårsrum. Vidare finns tvättstuga med grovingång samt hall med skjutdörrsgarderob. Övre plan har fyra stora sovrum där varje familjemedlem har gott om plats. Här finns även allrum samt helkaklat badrum med dusch och badkar. På övre plan ryms dessutom två klädkammare samt lucka till vinden som rymmer ytterligare förvaring. Bostaden genomsyras av ljus och smakfull färgsättning med klassiska och tidlösa materialval samt generösa fönsterpartier. Kökssnickerier från Vedum med utökade skåpshöjder för extra förvaring, badrumsinredning från Vedum, vitvaror från AEG, golvburen värme på både båda planen, fönsterbänkar i kalksten mm. Obs, huset är enbart grundmålat.

Lindbacken ligger med bara några minuters bilfärd nordost om Gränby köpstad och E-4.an varför området lämpar sig utmärkt för den pendlande barnfamiljen. Till Uppsala city och Resecentrum åker du bil eller buss på ca 15 minuter. Fina cykelvägar längsmed samma sträcka. Området har på bara några år etablerat sig som ett trygg och optimal uppväxtmiljö för barn med tre förskolor samt grundskolan med tillhörande idrottshall och fotbollsplan. Stor vikt har lagts på att utforma området i harmoni med befintlig natur. Idag finns grönskande parker med lekplatser, utegym, pulkabacke samt konstgjorda vattendrag med bryggor och sittplatser. Vid infarten till området finns ICA-butik sedan 2016 samt busshållplats som trafikeras av tre busslinjer till och från Uppsalacentrum. Ytterligare service och butiker planeras till området.

Välkommen att höra av dig med ditt intresse till ansvarig mäklare!

Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alkällsvägen 36, Såld i Lindbacken, Uppsala Planlösning från Alkällsvägen 36, Såld i Lindbacken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad