Såld

Gränby, Uppsala

Albert engströmsgatan 2H

Slutpris: 2 495 000 kr

Albert engströmsgatan 2H

Trea med inglasad balkong med utsikt över Uppsalas silhuett!

Välkommen till denna trivsamma trea med inglasad balkong med utsikt över Uppsalas silhuett! Njut från den egna balkongen eller från den gemensamma takterrassen på våning 16 i Uppsalas högsta hus! Den välplanerade lägenheten har ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och den inglasade balkongen inbjuder och ger plats för både familj och vänner. Stilren köksinredning med kakel ovanför disk- och arbetsbänk, vitvaror; kyl, frys, ugn, mikro, fläkt, spishäll samt diskmaskin. Två sovrum varav ett med ingång till klädkammare och det andra sovrummet har en skjutdörrsgarderob. Badrum med kakel och klinker och i badrummet har du både tvättmaskin och torktumlare. Hall i vinkel med skjutdörrsgarderob. Till lägenheten hör ett förråd som finns på samma plan som garaget och nås via hissen. På takterrassen finns utemöbler där ni kan ha bjudningar, kalas m m. Ett garage finns i föreningen där separat kö tillämpas.

Som boende i Uppsala View ges du tillgång till en enastående utsikt från den gemensamma takterrassen i soligt söderläge! Gränby är ett lummigt och grönt område med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter samt en 4H-gård. Närhet till IFU-arena, UTK-hallen och till ishallen så blir detta boende perfekt både för fritidsmotionären och den sportintresserade. Uppsalas största köpcentrum - Gränby centrum erbjuder all tänkbar service och du har även promenadavstånd till Willy's och till Gränby köpstad. För dig som pendlar kommer du snabbt och smidigt ut på E:4an och från Gränbyparken går det cykelväg rakt in till Uppsala Centrum och det tar ca 10 minuter att cykla samt ungefär lika lång tid att ta bussen som går med täta turer in till Resecentrum.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad