Kommande bostad

Gränby, Uppsala

Albert Engströmsgatan 2H

2 890 000 kr
area icon Yta
  • 75,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 170 kr/mån
floors icon Våning
  • 12 av 15 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018-2019
Albert Engströmsgatan 2H

Gavel trea på våning 12/15 med inglasad balkong och magisk utsikt över Uppsalas silhuett!

Nu ges tilfälle att bli ägare till en sällynt gavel trea på våning 12/15 med hiss ifrån markplan. Här bor du i en ljus lägenhet med generöst ljusinsläpp och inglasad balkong med magisk utsikt över Uppsalas silhuett. Njut av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till sociala sammankomster. Planlösningen fördelar sig på stilret kök med maskinell utrustning (siemens) och matplats intill fönster. Utgång till inglasad balkong med plats för loungedel och med otroligt utsikt över Uppsala stad. Två sovrum varav master bedroom med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Badrum med kakel, klinker och tvättmöjligheter. Hall i vinkel med skjutdörrsgarderob

Som boende i Uppsala View, Uppsalas högsta hus, ges du tillgång till den gemensamma takterrassen med utemöbler perfekt för bjudningar, kalas m m. På bakgården finns en trevlig uteplats med grillmöhligheter och sandlåda samt en massa cykelställ. Här bor du med förskola och skola ett stenkast bort samt med direkt närhet till stora grönområden som lämpar sig för promenader eller löpturer. Utöver detta finns förmodligen Uppsalas bredaste träningsutbud alldeles utanför dörren; spela padel, tennis, badminton, pingis, basket, innebandy, ishockey eller utöva friidrott vid närliggande arenor. För dig som pendlar kommer du snabbt och smidigt ut på E:4an och från Gränbyparken går det cykelväg rakt in till Uppsala Centrum och det tar ca 10 minuter att cykla samt ungefär lika lång tid att ta bussen som går med täta turer in till Resecentrum. Närheten till service är mycket god med Willy's, Gränby köpstad och Centrum samt en ICA-butik ett stenkast ifrån.

Kontakta mäklaren för visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad