Såld

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Aladdinsvägen 8

Slutpris: 15 700 000 kr

Aladdinsvägen 8

Smedslättsvilla med suveränt läge

Mitt i Smedslättens villaidyll ligger denna charmigt tillbyggda 20-tals villa som omsorgsfullt vårdats av samma familj i 60 år. Via den stenlagda gången nås den insynsskyddade trädgården där entrétrappan leder in i detta ombonade trivsamma hem. På entréplan ryms en stor praktisk entré, generösa sällskapsrum i fil med vacker öppen spis, ett fantastiskt bibliotek/fd sovrum med wc samt ett stort och välplanerat kök med direkt utgång till den härliga altanen och den sydvästvända trädgården. På övre plan möblerbar hall, tre bra sovrum och badrum. Stor inreddningsbar förrådsvind. Källarplanet är funktionellt med tvättstuga, många förrådsrum och egen entré och lämpar sig väl att inreda om ytterligare boyta önskas.
Här finner ni på alla sätt ett fantastiskt boende med bekvämt gångavstånd till områdets små torg med små butiker, förskolor, skolor och 12:ans hållplats. Närhet även till bad- och båtliv i Mälaren samt till områdets många motionsmöjligheter.
Välkomna till Aladdinsvägen 8

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Aladdinsvägen 8, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm Planlösning från Aladdinsvägen 8, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm Planlösning från Aladdinsvägen 8, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad