Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Ägirgatan 6

Slutpris: 2 950 000 kr

Ägirgatan 6

Ett stenkast från Mälaren!

Varmt välkommen till denna nyligen producerade 3-rumslägenhet om 75 kvadratmeter, belägen på våning 3 i attraktivt område!

Välplanerade kvadratmeter som fördelar sig över kök och vardagsrum med öppen planlösning och utgång till inglasad balkong med eftermiddagssol och Mälarglimt, vidare ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och en separat gästtoalett. Två sovrum med bra klädförvaring samt en välkomnade hall med avhägningsmöjligheter.

Belägen i det attraktiva området Öster Mälarstrand med härliga promenadstråk intill Mälaren och dess utbud. Öster Mälarstrand är ett område med närhet till det mesta såsom skola, Steam Hotel, närservice, allmänna kommunikationer och Västerås City nås på behagligt cykelavstånd.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ägirgatan 6, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad