Såld

Vikingshill, Nacka

Åbroddsvägen 12

Slutpris: 8 810 000 kr

Åbroddsvägen 12

Styckbar fastighet i expansivt område!

Fastigheten kommer säljas med öppen budgivning efter att visningen har ägt rum. En avslutad affär innan visning är ej aktuell. Är ni intresserade, anmäl er på hemsidan så får ni information när budgivning startar nästa vecka.

- Läs detaljplan för information gällande byggrätt. Den finns att ladda ner här i annonsen.

Stor unik fastighet om 4233 kvm, med generös byggrätt, som är delbar till två fastigheter. Det är inte ofta chanser som denna dyker upp! Läget är riktigt bra på lugna och mysiga Åbroddsvägen.

Fastigheten har sedan 60-talet ägts av en samlare av rang. Han har samlat på det mesta och det ser ni på bilderna. Men bakom allt gömmer sig två möjliga tomter och fantastisk natur. Bygg nytt hus med låga driftskostnader, minimalt med underhåll och ingen fastighetsavgift de första 15 åren.

Riktigt bra läge med Velamsunds naturreservat som närmaste granne. Ett bra läge på en lugn och mysig gata. Perfekt för de som vill ha det riktigt lugnt och skönt och ändå nära till stan. Den stora vinsten med att köpa just denna fastighet är möjligheten att stycka den till två.

Fastigheten är rejält nedskräpad och har flertalet byggnader/skjul i dåligt skick. Fastigheten säljs som den står och ansvaret att städa kommer på köparen. Alla byggnader är i dåligt skick och flertalet/kanske alla saknar bygglov. Det finns flera förelägganden från Nacka Kommun som säger att fastigheten måste städas.

Ny detaljplan har vunnit laga kraft och utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp är på gång. Ny väg ska anläggas. Kommunalt vatten och avlopp kommer 2023, enligt Nacka Kommun.

För frågor kring VA-anslutning, kontakta Nacka Vatten och Avfall. Kostnader för anslutning och väg tillkommer. Kontakta Nacka Kommun för mer information och frågor kring byggrätt.

Välkommen på visning! Anmäl er på hemsidan, så får ni information på ett smidigt sätt när försäljningen startar.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad