Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 16A

Slutpris: 2 420 000 kr

Edövägen 16A

- Dubbla badrum
- Fantastiskt läge med balkong i fritt söderläge
- Stilrena materialval
- Lägenhet som sällan kommer ut i området
- Ett stenkast från Orminge centrum med service, bussar in till stan på ca 15 min och vackra naturområden/badsjöar

Varmt välkomna till denna stilrena lägenhet. Här bor man med hög standard, komfort och i ett fantastiskt läge.

Lägenheten erbjuder idag två sovrum men det kan lätt bli tre, en stor balkong i fantastiskt läge mot park, dubbla badrum och stora sociala ytor i kök och vardagsrum. Perfekt för att bjuda över hela familjen eller vänner på middagar. Master bedroom erbjuder plats för stor säng och en egen utgång till den härliga balkongen i söderläge. Det andra sovrummet intill har plats för säng, skrivbord, garderober eller annat möblemang. Intill finner vi också bostadens förråd. Komplett kök med gott om förvaring och ytor för matlagning samt med en öppen planlösning mot det väl tilltagna vardagsrummet.

Det stora badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, toalett och handfat, tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk över. Det mindre badrummet är utrustad med dusch, wc och handfat. Hallen är ljus och välkomnande med plats för avhängning och förvaring i garderob.

Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns på någon minuts gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss. Orminge är ett expansivt området med goda framtidsutsikter.

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 16A, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad