Såld

Sunnersta, Uppsala

Blåmesvägen 7A

Slutpris: 6 550 000 kr

Blåmesvägen 7A

Rymlig och välrenoverad Sunnerstavilla med bergvärme

Välkommen till denna rymliga och kontinuerligt underhållna familjevilla som är mycket lugnt belägen på barnvänlig gata i Sunnersta. Detta fina enplanshus med källare har en sammanlagd yta om ca 240 kvm med bland annat rejäla sällskapsytor, tillräckligt med sovrum för den stora familjen, fräscha badrum, bra med förråd och garderober samt ljusa färgval. Huset har även ett stort trädäck med för- och eftermiddagssol. Fiberansluten fastighet.

Planlösningen på entréplan ger dig entré/hall med plats för ytterkläder, vardagsrum i vinkel med ett mycket stort fönsterparti och ett kök med rejäl matplats och utgång till trädäcket. Vidare finner du här ett renoverat badrum och fyra sovrum med förvaring. Källarplanet, som även har en egen ingång, inrymmer gillestuga med eldstad, duschrum med WC, en fullt utrustad tvättstuga, ett sovrum, ett hobbyrum och flera förrådsrum.

Fristående enbilsgarage, med elbilsladdare, och uppfart med plats för ytterligare en bil. Den lummiga men ljusa trädgårdstomten är fint inramad av staket och häckar och har bland annat stora gräsytor, berghällar och flera fruktträd och bärbuskar. Här finns även en redskapsbod i anslutning till garaget.

Ni bor här med ett härligt naturnära läge med gångavstånd till Ekoln och bad vid Sunnerstabadet. Möjlighet till båtplats vid Skarholmen. För den idrottsintresserade finns det bl.a. fotbollsplaner, tennisbanor och motionsspår i omgivningarna. Vintertid ges möjlighet till skridsko- och längdskidåkning samt även utförsåkning i Sunnerstabacken. Bra bussförbindelser till city och pendlarläge med bil mot Stockholm.

Varmt välkommen att boka din visningsdag och tid på widerlov.se

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blåmesvägen 7A, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Blåmesvägen 7A, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad