Kommande bostad

Södermalm - Mariatorget, Stockholm

38a

  • Projekt
  • lamp and chair icon 1 - 3 rum
38a

Ett hörnhus. 8 bostadsrätter. En takterrass. Rosenlundsgatan 38A

38a är en liten solitär – en unik hörnfastighet från 1936, ritad av arkitekten Emil Lindkvist. Byggnaden, som ligger i hjärtat av Tobaksmonopolet, uppfördes ursprungligen som personalbostäder till Svenska Tobaks AB.

Med bevarade funkisdetaljer som det rundade hörnet i fasaden, koppartaket och kolmårdsmarmorn i trapphusen är huset en raritet. Fastigheten kommer nu att genomgå en varsam renovering där trapphus, takterrass och allmänna ytor återställs och förbättras, signerat det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson.

I huset kommer åtta bostadsrätter med renoveringsbehov i storlekarna 1–3 rok att säljas.

Alla som bor i huset kommer att få tillgång till den stora takterrassen som med sin generösa yta kommer att inrymma både plats för grillmiddagar och AW i kvällssolen.

Att renovera kan kännas kul men också svårt och dyrt. Därför har vi teamat upp med inredningsarkitekten My Degerth. My har tagit fram tre olika inredningskoncept som du kan välja mellan. Koncepten är specifikt framtagna för att passa stilen på fastigheten. För dig betyder det att du köper ett renoveringsobjekt, väljer inredningskoncept och sen sköter vi renoveringen åt dig. Du slipper alltså alla val, leta efter byggbolag och du får ett hem designat av en inredningsarkitekt till ett fast pris.

Du väljer om du vill köpa bostaden helt orenoverad och sedan själv göra om det som du vill. Eller så väljer du den enkla vägen och köper bostaden med ett renoverings- och inredningskoncept framtaget av My Degerth.

Anmäl intresse nu för att veta mer om projektet och säljstarten i oktober.

Intresseanmälan
Michelle Lundblad
Ansvarig mäklare

Michelle Lundblad

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michelle

Närområde

Projektinformation

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad