Såld

Östra Orminge, Nacka

Norrholmsvägen 74

Slutpris: 4 795 000 kr

Norrholmsvägen 74

Varmt välkomna till detta hemtrevliga radhus, beläget i ett attraktivt läge i Östra Orminge!

Modernt friköpt radhus i gott skick, som sträcker sig över 3 plan och erbjuder en bekväm och funktionell boendemiljö. På entréplan finner man stort kök, två sovrum, badrum och tvättstuga. En trappa upp finns en mysig och rymlig inredd vind. En trappa ner finns ytterligare ett sovrum, ett luftigt vardagsrum med utgång till uteplats och gräsmatta. Se även alternativ planlösning!

Beläget i ett lugnt och familjevänligt område, har du Orminge centrum och dess mångsidiga utbud inom bekvämt räckhåll. Huset erbjuder två fräscha och helkaklade badrum samt ett renoverat kök, för att optimera användningen och skapa generösa ytor för hela familjen att trivas i.

Med en uteplats på framsidan, en solig balkong och ytterligare en uteplats på baksidan, omgiven av rogivande grönska, erbjuds möjligheter till avkoppling och socialt umgänge med familj och vänner. Framsidan kompletteras med externt förråd för extra förvaringsmöjligheter samt det finns förråd och walk in closet på nedre plan.

Den bilfria innergården erbjuder en stor lekplats för barnen och inkluderar även tillgång till garage. En fördel med detta hem är att de flesta kostnader ingår i samfällighetsavgiften, vilket håller driftskostnaderna låga.

Detta lugna läge i Östra Orminge ger dig närhet till badplatser, natur, skolor och alla tänkbara bekvämligheter. Med direkt närhet till buss och Orminge centrum kan du bekvämt nå Slussen på bara 20 minuter.

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrholmsvägen 74, Såld i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Norrholmsvägen 74, Såld i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Norrholmsvägen 74, Såld i Östra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad