Widerlöv

Ändrade rutiner på våra visningar

  • 16 mars 2020

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).


Våra visningar kommer äga rum som vanligt. Vi håller både förbokade och privata visningar av våra bostäder.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har Widerlöv valt att vidta vissa försiktighetsåtgärder i syfte att begränsa kontakterna mellan närvarande på våra visningar: 

– Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

– Vi håller gärna privata visningar, du är varmt välkommen att anmäla intresse via vår hemsida eller kontakta mäklaren för att komma överens om en tid.

– Vi undviker handskakningar. 

– Inga Widerlöv-anställda eller mäklare som känner sig sjuka är närvarande vid visningen. 

– Om du har symptom, ber vi dig vänligen att vänta med att komma på visning tills du är helt symptomfri.

För våra kunder anpassar vi fysiska möten såsom kontraktskrivning och tillträde utefter den rådande situationen. Hänsyn tas till lokala restriktioner och liknande.

Du som kund kan genomföra din bostadsaffär via fullmakt om det finns skäl för det. Både vid kontraktsskrivning och vid tillträde. Kontakta din mäklare om du vill veta mer.

Vi uppdaterar denna information löpande och följer de rekommendationer som kommer från myndigheter.

Du är välkommen att ringa mäklaren om du har några frågor. Kontaktuppgifter finns här på webbplatsen under fliken ”medarbetare”. Är du intresserad av en bostad, kan du göra en intresseanmälan här på webbplatsen.   

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Klicka för att boka en värdering