Widerlöv Nyproduktion

Med en unik kompetensmix, lång erfarenhet och innovativa lösningar har vi skapat en vassare tjänst för bättre nyproduktionsförsäljning.

41 Certifierade nyproduktionsmäklare
7 500 Förmedlade nyproduktionsbostäder
897 Nyproduktionsbostäder till salu
27 Pågående projekt

Det finns många skäl att anlita Widerlöv Nyproduktion

Sedan 2009 har vi förmedlat fler än 6 500 nyproduktionsförsäljningar för våra uppdragsgivares räkning. Bland dem finns JM, Bonava, OBOS, HSB, Riksbyggen, Ikano, Aros Bostad, Genova m.fl.

Vår målsättning är alltid att bidra till så lyckade och lönsamma projekt som möjligt för våra uppdragsgivare. Det uppnår vi bl.a. genom

vår unika kompetensmix som består av våra dedikerade och engagerade nyproduktionsmäklare som arbetar i nära dialog med våra säljledare, bostadsanalytiker, digitala strateger och marknadsförare.

vår långa och breda erfarenhet av bostadsutveckling, projektförsäljning och marknadsföring av nyproducerade bostäder. Stora och små projekt. Bostadsrätt och äganderätt. Flerbostadshus och småhus eller tomtförsäljningar. Inget projekt är för stort eller för litet för Widerlöv Nyproduktion.

vår vilja att hela tiden utvecklas och utveckla. Våra medarbetare är vår största tillgång. Widerlöv är ett värderingsstyrt mäklarföretag som är kända för att vara innovativa och komma med nya idéer för att uppnå resultat som är bättre än det förväntade. Om verktygen inte finns så uppfinner vi dem själva, men många gånger handlar det inte om vilka verktygen är, utan hur man använder dem.

Vi har lång erfarenhet av att sälja nyproduktion

Medarbetare med unik kompetens

Vi har lång erfarenhet av att sälja nyproduktion och har jobbat tillsammans med många av de starkaste varumärkena inom bostadsutveckling.

På Widerlöv finns en unik kompetensmix med både fastighetsmäklare och rådgivare med specialisering på nyproduktion och bostadsmarknaden i Sverige. Hos oss arbetar våra dedikerade och engagerade nyproduktionsmäklare i nära dialog med våra säljledare, bostadsanalytiker, digitala strateger och marknadsförare.

Alla våra nyproduktionsmäklare har jobbat som fastighetsmäklare i flera år och har dessutom genomgått en särskild nyproduktionsutbildning som vi skapat tillsammans med Mäklarsamfundet.

Viljan att utveckla

Visste du att Widerlöv var det första mäklarföretaget i Sverige som hade en egen hemsida – flera år innan Hemnet ens var påtänkt – eller att Widerlöv också var först med budgivningar på nätet och en massa andra saker som utvecklat mäklarbranschen och skapat nytta för våra kunder.

För oss handlar det om att hela tiden utmana både branschen och oss själva, för att göra bostadsaffären enklare, tryggare och bättre för alla våra kunder och samarbetspartners.

Viljan att utveckla – människor, verktyg och processer – går som en röd tråd genom Widerlövs historia och är en del av vårt DNA.

Starkt varumärke

Det krävs en del mod att sätta sitt unika familjenamn på skylten utanför kontoret, i en tuff bransch som engagerar många och där vi hjälper människor med deras livs största affärer.

Med fokus på medarbetarna, hög etik, moral och gemensamma värderingar har vi skapat en stark företagskultur. Vi har alltid sökt de bästa medarbetarna och tillsammans har vi gjort att företaget har utvecklats och blivit vad det är idag.

Belöningen är alla de tusentals nöjda kunder vi har och all credd och alla rekommendationer de ger oss.

Maximal exponering

Alla våra kontor har mycket goda möjligheter till exponering av nyproduktionsprojekt. Både i form av skyltfönster och inne i våra lokaler.

Vi har stor erfarenhet av att ordna uppskattade säljstarter och events, både i våra egna lokaler och i anslutning till platsen för projekten.

Förutom alla de traditionella marknadsföringskanalerna som är tillgängliga för alla mäklare kan vi erbjuda några saker som sticker ut och särskiljer oss: Intressebanken och vår digitala marknadsföring.

Alltid ett ess i rockärmen

Vi har byggt upp Mälardalens bredaste marknadsföring för att kunna förmedla bostäder och fastigheter på absolut bästa sätt. Alla spekulanter är olika, de söker information på olika sätt, på olika ställen och tilltalas av olika saker. I vår marknadsföringsstrategi använder vi därför en palett av kanaler som fångar intresset hos alla tänkbara målgrupper. Allt för att hitta de rätta köparna till varje unik bostad.

Vi strävar alltid efter att bidra med nya idéer som hjälper våra uppdragsgivare att nå sina mål och för att överträffa deras förväntningar. Det innebär att vi alltid har ett ess i rockärmen, en plan B eller att vi snabbt kan planera ett unikt event eller en kampanj för att ge en extra skjuts till projektet.

Intressebanken

Intressebanken är Widerlövs webbaserade spekulantregister och här finns tusentals registrerade medlemmar som får förhandstips om bostäder och projekt som ännu inte har utannonserats på den öppna marknaden. Intressebanken är inte bara ett spekulantregister. Det är även en stor databas, där man som medlem kan söka information om projekt, bostäder och fastigheter som Widerlöv saluför. En stabil andel av vår årliga försäljning sker direkt genom Intressebanken, utan publik annonsering.

Förutom att använda Intressebanken för försäljningen av nyproduktionsprojekt ger Intressebanken oss möjlighet till en extra service för de kunder som köper en bostad och har en befintlig som behöver säljas.

Det har visat sig vara särskilt fördelaktigt för personer som köper en nyproducerad bostad eller obebyggd fastighet, där tillträdet ofta ligger relativt långt fram i tiden. Det möjliggör en försäljning av kundens befintliga bostad i nära anslutning till köpet av det nya boendet.

Intressebanken

Är du byggherre eller företräder en bostadsutvecklare?

Prata nyproduktion med oss

Vill du som bostadsutvecklare få hjälp med att säkerställa ett bostadsprojektets potential inför förvärv eller säkerställa att ert nyproduktionsprojekt blir både lönsamt och får nöjda kunder – kontakta oss så berättar vi mer!

 

Nyproduktion Uppsala och Västerås

Tomas Widerlöv
Grundare Widerlöv och VD Widerlöv Franchise
0706-77 83 00, tomas.widerlov@widerlov.se

Michael Melin
Fastighetsmäklare och försäljningschef Widerlöv Nyproduktion
070-767 83 23, michael.melin@widerlov.se

 

Nyproduktion Stockholm och övriga Sverige

Niclas Norling
VD Widerlöv Nyproduktion
070-752 00 58, niclas.norling@widerlov.se

Terese Tångring
Fastighetsmäklare och teamleader Widerlöv Nyproduktion
072-705 37 00, terese.tangring@widerlov.se