Förmedling av nyproduktion | Widerlöv fastighetsmäklare
Widerlov logo

widerlöv

Vi är Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Genom passion, engagemang och hårt arbete vill vi erbjuda marknadens bästa tjänster till bostadssäljare, bostadsköpare och nyproduktionsföretag.

NYPRODUKTION

En vassare tjänst för bättre nyproduktionsförsäljning

Det finns många goda skäl att anlita Widerlöv nyproduktion

Sedan 2009 har vi förmedlat fler än 5 300 nyproduktionsförsäljningar.
Vår målsättning har alltid varit att bidra till så lyckade och lönsamma projekt som möjligt för våra uppdragsgivare. Bland dem finns JM, HSB, Ikano, Aros Bostad, Genova m fl.

Ni får tillgång till mycket engagerade mäklare som alltid gör sitt yttersta för att uppnå bästa möjliga resultat. Resultat som handlar om att generera de nöjdaste kunderna och samarbetspartnerna.

Välj oss för att skapa ökad trygghet för era kunder, få tillgång till en unik samlad kompetens och för att erhålla marknadens bästa förutsättningar för maximal avkastning i ert projekt.

MEDARBETARE MED UNIK KOMPETENS

Vi har lång erfarenhet av att sälja nyproduktion och vi har jobbat tillsammans med många av de starkaste varumärkena inom bostadsutveckling.

Alla våra nyproduktionsmäklare har jobbat som mäklare i flera år och har dessutom genomgått en särskild nyproduktionsutbildning som vi skapat tillsammans med Mäklarsamfundet.

Sammantaget ger detta oss en unik kompetens, som förmodligen är ganska svårslagen. 

VILJAN ATT UTVECKLA

Visste ni om att vi var det första mäklarföretaget i Sverige som hade en egen hemsida, som var först med budgivningar på nätet och en massa andra saker? För oss handlar det om att hela tiden utmana både branschen och oss själva, för att alltid skapa största möjliga kundnytta. Viljan att utveckla, både människor och processer, går som en röd tråd genom Widerlöv & Co:s historia och utvecklingen bara fortsätter.

STARKT VARUMÄRKE

Vi träffar fler kunder än våra konkurrenter, därför vågar vi påstå att vi levererar de mest korrekta värderingarna av era potentiella köpares nuvarande bostäder. Detta ökar både bankernas och kundernas möjlighet att fatta trygga och snabba beslut. När ni anlitar oss får ni ta del av den lokala marknadens starkaste varumärke inom branschen, vilket inte bara ger ert projekt optimal exponering. Det skapar också en extra trygghet för era blivande kunder.

Maximal exponering

Alla våra kontor har mycket goda möjligheter till exponering av era projekt. Både i form av skyltfönster och inne i våra lokaler.

Vi har stor erfarenhet av att ordna uppskattade säljstarter och events, både i våra egna lokaler och i anslutning till platsen för projekten.

Förutom alla de mer traditionella marknadsföringskanalerna som alla mäklare kan erbjuda är det ett par saker som verkligen skiljer oss åt. Intressebanken och hur vi jobbar med digital marknadsföring. Detta och mycket mer berättar vi gärna mer om över en lunch eller en kopp kaffe.


Alltid ett ess i rockärmen

Vi strävar alltid efter att bidra med nya idéer som leder till att våra uppdragsgivares förväntningar överträffas. Att resultatet blir bättre än det förväntade. 

För våra uppdragsgivare innebär det att vi alltid har ett ess i rockärmen, en plan B eller att vi snabbt kan planera ett unikt event som ger en extra skjuts till projektet.

INTRESSEBANKEN

Intressebanken är vårt webbaserade kundregister. Här får kunderna tillgång till alla våra VIP-bostäder som ännu inte har utannonseras på den öppna marknaden. Kunderna får även bevakningsmeddelanden med bostäder som matchar deras sökprofil, information om förhandsvisningar och bostadsstatistik. 

Genom oss får ni möjlighet att marknadsföra ert projekt i Intressebanken. Där får ni tillgång till alla våra spekulanter, som i dagsläget är fler än 40 000 personer! Dessutom ger vi era köpare den unika möjligheten att genom Intressebanken sälja sina nuvarande bostäder i ett tidigt skede, vilket brukar vara särskilt uppskattat när de köper en nyproduktionsbostad med lång tid kvar till inflyttning. 

INREDNINGSHJÄLP INFÖR FÖRSÄLJNING

Med hjälp av vår erfarenhet av planering, möblering och inredning kan vi visa de potentiella köparna hur de framtida lägenheterna kommer att kunna se ut. Detta har lett till en ökning av försäljningstakten i många byggprojekt. Vi hjälper gärna till med detta!

ÄR DU BYGGHERRE ELLER FÖRETRÄDER EN BOSTADSUTVECKLARE?

Ta gärna kontakt med mig! Vi har garanterat mycket att prata om när det handlar om hur vi kan hjälpa er.

Med vänliga hälsningar, Tomas Widerlöv

Aktuell nyproduktion - Se vad vi förmedlar just nu