Josefin Burell

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Jag går alltid in i mitt jobb helhjärtat. Det viktigaste för mig är att du som anlitar mig känner en stor tillit till mig och att jag som mäklare är lyhörd för dina önskemål. Att sälja sitt hem kan kännas som en stor process och en av de viktigaste delarna i mitt jobb är ett bra samarbete med mina kunder.

Mitt yttersta mål med din försäljning är att du ska bli så nöjd att det känns självklart att rekommendera mig vidare till familj, vänner eller kollegor som står inför sin nästa flytt – oavsett om ditt fokus och mål är ett högt slutpris, en smidig försäljning eller något helt annat.

Jag har jobbat som mäklare på Widerlöv sedan 2015 och förmedlar bostadsrätter, villor och tomter i Uppsala med omnejd, samt har fått äran att sälja flera nyproduktionsprojekt i Uppsala. Därför har jag god marknadskunskap och ett brett kontaktnät, som jag värnar om.

Kontakta mig för ett första möte!

Föräldraledig
Kontakta mig Högsta betyg
4.8/5 av 46 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.