Såld

Luthagen, Uppsala

Wallingatan 19C

Slutpris: 7 500 000 kr

Wallingatan 19C

Rymligt och välrenoverat radhus i hjärtat av Luthagen!

Tillfälle att förvärva ett av de rymliga radhusen på Wallingatan i Luthagen. Ett stadsnära hem med promenadavstånd till allt vad Uppsalas centrala delar har att erbjuda. Ett lättskött och lugnt beläget boende i tre plan. I entréplan möts man av en välkomnande och rymlig hall, ett väl tilltaget kök med matplats, badrum samt klädvård och vardagsrum med utgång till trädgården. Mellanplanet erbjuder ett stort vardagsrum, balkong, två sovrum, kontor och ett nyrenroverat badrum med bastu. Ytterligare en trappa upp finns ett stort sovrum.

På framsidan återfinns en praktisk entré under tak. På baksidan av huset finns en lättskött trädgård med trädäck, jacuzzi, gräsmatta och planteringslådor. Här finns även två uteplatser, varav den ena med markis, samt ett separat kallförråd. Till fastigheten hör en carport med motorvärmare/el.

Som boende på Wallingatan 19C i Luthagen bor du i lugna kvarter. Här bor du också nära restauranger, bank, florist och Coop på Ringgatan. För dig som motionerar ligger Stabbyskogen på bekvämt avstånd och i området finns även gym. Går du åt andra hållet väntar populära ICA-butiken Luthagens Livs, flertalet universitetsinstitutioner, studentnationer och Uppsalas stadskärna en kort promenad härifrån. För dig som pendlar går det fort att ta sig till Resecentrum, både till fots och med cykel.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas
Mattias Lindahl
Assisterande mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wallingatan 19C, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Wallingatan 19C, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Wallingatan 19C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad