Såld

Vasastan - Atlas, Stockholm

Vulcanusgatan 4, 1tr

Slutpris: 2 925 000 kr

Vulcanusgatan 4, 1tr

Charmig etta utan insyn i härliga Atlasområdet!

Välkommen att besöka denna bostad om 25 välplanerade kvm belägen i Atlasområdet som är en del av Vasastan. I en vacker fastighet uppförd 1929 ligger denna bostad som präglas av sina tidstypiska originaldetaljer såsom fiskbensparkett, spröjsade fönster med djupa nischer och spegeldörrar. På Vulcanusgatan 4 bor du i det pittoreska och mycket populära Atlasområdet med närhet till allt som kan tänkas behövas!

En välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter bjuder in till bostaden. Från hallen nås allrummet och köket. Allrummet har ett härligt naturligt ljusinsläpp från ett par eleganta spröjsade fönster med djup nisch. Det stora fönsterparet öppnar upp rummet och ger det en luftig känsla. Rummet rymmer exempelvis en dubbelsäng, soffa och arbetsplats eller valfri önskad möblering. I det trivsamma köket erbjuds det goda möjligheter för förvaring i vita skåp och lådor. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl och frys, diskmaskin, integrerad ugn och mikrovågsugn, spishäll och köksfläkt. Här finns allt som behövs för trevlig matlagning. Ovanför spishällen sitter en snygg frihängande köksfläkt med belysning som hjälper till att lysa upp arbetsbänken som med fördel även kan nyttjas som matplats. Badrummet är fräscht helkaklat i vitt med duschplats med dubbla duschmunstycken. Förvaringsmöjligheter finns i ett vindsförråd som tillhör bostaden. I övrigt finns genomgående infällda spotlights i taket.

Brf Tendern 2 äger och förvaltar fastigheten Stockholm Tendern 2. Föreningen har 29 bostadsrätter om totalt 1 122 kvm och 2 lokaler om 129 kvm. Föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga och cykelförråd. Det finns även en trevlig innergård och i trapphuset finns flera fina balkonger för samtliga boenden att tillgå.

Vulcanusgatan 4 ligger belägen i Atlasområdet i stadsdelen Vasastan. På grund av sin vackra arkitektur och trivsamma atmosfär kallas området oftast för ”lilla Paris”. Här inges en känsla av småstadsidyll med fågelkvitter, trots att stadens puls finns endast en trappa bort. De pittoreska gatorna kantas av grönskande träd och lummiga gårdar. Här finns allt som kan önskas av närservice med ett rikt nöjes- och caféliv runt Rörstrandsgatan som är en gata med fantastisk stämning på somrarna och som förvandlas till en gata befriad från trafik på sommarhalvåret. Området bjuder även på närhet till vackra promenadstråk längst med Karlbergskanalen nedanför Karlbergs slott eller längst med Brunnsviken i Hagaparken. En kort promenad bort ligger även Vasaparken med mysiga caféer, minigolf, lekpark samt fotbollsplan. Utmärkta kommunikationer med S:t Eriksplan som ligger några minuter bort där tunnelbana, innerstadsbussar och flygbussar finns. I närheten ligger även Odenplan med pendeltåg och direkttåg till Arlanda.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vulcanusgatan 4, 1tr, Såld i Vasastan - Atlas, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad