Såld

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vintergatan 2D

Slutpris: 8 200 000 kr

Vintergatan 2D

Hörnlägenhet i hög standard med stor terass och garage i huset! Juridisk person godkänns!

Hörnlägenhet i hög standard med stor terass och garage i huset! Juridisk person godkänns! Tack vare den fantastiska terassen med utgång från vardagsrummet och köket får ni en förlängning av bostadens sociala yta med gott om utrymme för soffgrupp, grill och matplats för det större sällskapet. Här har du en perfekt planerad 4:a med en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två fullt utrustade badrum samt tre rymliga sovrum. Genomgående för bostaden är flertalet stora fönsterpartier i två väderstreck och glasdörrar ut till balkongen, exklusiva materialval i kök och badrum samt mattlackade parkettgolv i holländsk läggning.

Här bor du i centrala Sundbyberg med närhet till ett brett utbud utav kommunikation. Du har tillgång till både Tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg som på bara några minuter tar dig in till city. I fastigheten har du caféer och restauranger såsom Babas Burger, Mezefabriken, Brasseri La Vie samt en barberare. Ett stenkast från byggnaden hittar du exempelvis ICA Maxi, Hemköp, Coop, Hemmakväll och ytterligare ett rikt utbud av butiker, serviceinrättningar och gymanläggningar. För dig som gillar grönområden, så ligger populära Tornparken några kvarter bort. Ytterligare en kort bit bort, så hittar du joggingstråk i naturreservatet kring Lötsjön/Råstasjön. Föreningen erbjuder bland annat en oslagbar takterrass med grillplats och utemöbler för dig som medlem, värmegarage, festlokal och övernattningslägenhet.

Bli den första att få flytta in i detta drömboende!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vintergatan 2D, Såld i Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad