Såld

Gryta, Västerås

Vildrosgatan 11

Slutpris: 1 250 000 kr

Vildrosgatan 11

Topprenoverad tvåa i lugnt område!

Välkommen till denna fantastiska 2-rumslägenhet på Gryta! Med en topprenoverad interiör och en mysig balkong erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av stil och komfort.

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig och luftig atmosfär med praktisk förvaring i klädkammare. Den nyligen renoverade interiören präglas av moderna ytskikt. Vardagsrummet är väl upplyst tack vare stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Det nyrenoverade köket är utrustat med moderna vitvaror, stilfulla köksluckor och generöst med förvaringsutrymme. Sovrummet är stort och fint med bra förvaring och plats för dubbelsäng. Nyrenoverat och stilrent badrum med dusch, wc, kommod, skåp, tvättmaskin och torktumlare.

Mysig balkong i soligt läge.

Vildrosen är en stabil förening där digital-TV, bredband, värme samt vatten ingår i avgiften.

Gryta är ett populärt område med närhet till det mesta, ett stenkast från Stenby och Rocklunda med dess utbud.

Välkommen att boka in er till visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vildrosgatan 11, Såld i Gryta, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad