Till salu

Luthagen, Uppsala

Viktoriagatan 11

Nästa visning
calendar icon söndag 1 oktober 14:30 - 15:00
2 370 000 kr
area icon Yta
  • 72 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 388 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Viktoriagatan 11

Härlig 2,5:a med stort kök, fungerande öppen spis och genomgående vackra golv!

Välkommen till denna stora och välplanerade 2,5:a i lummigt läge mitt i Luthagen! Det som gör den här bostaden speciell är dels det stora köket (från början planerat som ett kök + matrum) och dels att den är på hela 72 kvm. Detta ger hela lägenheten en härlig våningskänsla som bör upplevas på plats! Ursprungligen var bostaden en 3:a och är registrerad som en 3:a i föreningens lägenhetsregister.

Bostaden erbjuder köparen en stor och möblerbar hall (som idag används för en arbetsplats), det stora köket med gott om förvaring och plats för många gäster, vardagsrum med den fungerande öppna spisen, sovrum med plats för stor dubbelsäng och förvaring samt ett fräscht och väl tilltaget badrum.

HSB Tjugosju är en välskött förening med låg belåningsgrad (endast 1841 kr/kvm i senaste årsredovisningen) och flertalet gemensamma utrymmen så som tvättstugor, hobbyrum, bokningsbart övernattningsrum. Och inte minst gård med grillmöjligheter!

På Viktoriagatan 11 bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger lugnt och utan störande trafik men med närhet till Ekonomikum, nationerna, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Tegnérparken och Stabbyskogen med elljusspår. Kort cykel- och promenadavstånd till centrum och stationen.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 1 oktober, 14:30 - 15:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Viktoriagatan 11, Till salu i Luthagen, Uppsala Planlösning från Viktoriagatan 11, Till salu i Luthagen, Uppsala Planlösning från Viktoriagatan 11, Till salu i Luthagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad