Till salu

Kummelnäs, Nacka

Vikinghillsvägen 1

  • Tomt
5 500 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 1462 m2
Vikinghillsvägen 1

Bygg nytt i Kummelnäs! Tomt med godkänt bygglov!

Bygg nytt i fantastisk miljö, med hav och skog som närmaste granne! Här kan ni bygga en stor och representativ villa! Kommunalt VA finns vid tomtgräns och är betalt! En unik möjlighet att bygga drömhuset i en vacker miljö med en härlig mix av äldre och nybyggda hus.

- Kommunalt VA är betalt
- Bygglov finns klart, för den som önskar
- Gamla huset får stå kvar med nuvarande bygglov
- Naturnära läge
- Nära populära Backeboskolan
- All tänkbar service och kommunikationer på rimligt avstånd
- Centralt läge i ett äldre etablerat område

För den som vill börja bygga direkt så finns redan beviljat bygglov. Se under fliken dokument. Givetvis går det utmärkt att söka nytt eget bygglov. Detaljplaner ligger under dokument och finns även tillgängligt på Nacka Kommuns hemsida. För detaljfrågor kring bygglov, vänligen kontakta Stadsbyggnadsservice.

BEVILJAT BYGGLOV:
-Generöst bygglov på 2.5 vån (116+116+45kvm)
-Byggrätt kvar i form av komplementbyggnade/garage/attefall.
-Tillåtelse att bevara höjd på befintlig stuga trots detaljplan
-Bygglovet maximerar tomtens solläge.

Soligt och fint läge med vacker natur runtomkring. Perfekt blandning av trädgård-/naturtomt. Förhöjd hörntomt vilket begränsar insyn i huset. Härliga och majestätiska ekar ger en extra bra känsla. På fastigheten finns ett vackert äldre hus, som i nuvarande bygglov kommer få finnas kvar. Det kan bli ett unikt gästhus eller ett möjligt hus att hyra ut, efter renovering.

Att investera i denna tomt är inte bara att investera i ett stycke mark. Det är att investera i din framtid och skapa ett hem där minnen skapas och familjen trivs. Med stigande fastighetsvärden i området är detta en möjlighet som inte bör missas. Möjligheten att äga en tomt som denna är unik! Ta steget mot ditt drömhem i Kummelnäs idag!

Välkommen!

Intresseanmälan
Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

Grundinformation

Tomt

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad