Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Vereliusvägen 11

Slutpris: 12 350 000 kr

Vereliusvägen 11

Efterlängtad Ängbyvilla med naturen intill!

Välkommen till denna mycket ljusa och trivsamma Ängbyvilla, smakfullt tillbyggd i tre plan. Ljusa, inbjudande och luftiga sällskapsrum på entréplan med ett modernt kök med generösa ytor, tillbyggt vardagsrum och dörrar som öppnar upp till den soliga altanen och trädgården med skogen intill, vackert blomsterrum och ett vardagsrum i original med värmande kakelugn. Det övre planet bjuder på hela fyra sovrum, varav två med utgång till skön altan och två med inbyggda garderober. Här finns även ett äldre dusch/WC-rum med fönsterkupa för extra rymd och ljus. Den trivsamt renoverade och inredda källarvåningen med huvudsakligen skön, vattenburen golvvärme ger dig en stor hall, flera rymliga förvaringsutrymmen, allrum/sovrum och ett kombinerad bad/tvättrum.

Underbar, lekvänlig och insynsskyddad trädgårdstomt med gott om gräsytor för lek och spring samt två fina uteplatser både invid huset och intill den grönskande skogen. Här finns även en praktisk friggebod för förvaring.

Här bor du helt enkelt väldigt bra med närhet till allt en familj kan önska! Endast ett stenkast till Björklunds Hage med Ängby Slott och stor lekplats och 4-H-gård med djur för barnen där man också gärna har picknick. Samtidigt är det nära till Ängby Torg, Norra Ängby Skola, Ängby IP, förskolor, kommunikationer och naturreservaten Kyrksjölöten och Judarn.

I närheten finns även populära Bromma Bistro med uteservering, nyöppnade Mille Gusti, Brödernas, Gateau, kvarterskrogen Astrids, tennisbanor och mycket mera. Ängbybadet, strandpromenaden utefter Mälaren och Judarreservatets fina strövområden, allt på några minuters promenadavstånd. Sommartid är Ängbybadet och den intil-liggande sommar-restaurangen ett självklart utflyktsmål. Vintertid bjuder både sjön Judarn, Kyrksjön och Mälaren på is och snö för skridskoentusiaster och skidåkare.

Välkommen till ett hem att njuta av!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vereliusvägen 11, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Vereliusvägen 11, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Vereliusvägen 11, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad