Till salu

Tunabackar, Uppsala

Väpnargatan 13B

2 095 000 kr
area icon Yta
  • 66 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 636 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1964
Väpnargatan 13B

Ljus & trevlig gavel 2:a på vån 3/3 med fin utsikt och solig balkong i stamrenoverad fastighet.

Välkomna till en ljus och trevlig gavel 2:a på våning 3 av 3 med härlig balkong mot grönskande omgivningar. Här bor du i en stamrenoverad fastighet med god ekonomi i populära Tunabackar. Lägenheten på 66 kvm erbjuder stilrent kök med matplats invid fönster. Lättmöblerat vardagsrum med fina ytskikt, originalgolv, fönster i två väderstreck samt utgång till lägenhetens härliga balkong, med bästa solläge. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och skrivbordsdel. Gott om förvaring i inbyggda garderober. Stilrent helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välkomnande hall med klinkers och förvaring i garderober. Bra extra förvaring till lägenheten i två källarförråd. Mycket bra läge i Tunabackar med närhet till fyrisån och Röbo, Gamla Uppsala. Perfekt för dig som gillar mysiga promenader eller att löpträna. Kort cykel- och promenadavstånd till centrum och tågstationen. Nära till kollektivtrafik så att du enkelt kan ta dig till jobbet eller hälsa på kompisar. I närområdet finns mataffär vid Torbjörnstorg, skolor, flera restauranger, apotek, café och även Fyrishov med stort utbud av motion och rekreation. Gemensamt el- avtal för att hålla nere kostnaderna.

Missa inte detta tillfälle utan kontakta mäklaren redan idag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Väpnargatan 13B, Till salu i Tunabackar, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad