Till salu

Centrum, Uppsala

Vaksalagatan 32

Nästa visning
calendar icon söndag 10 mars 11:00 - 11:30
4 795 000 kr
area icon Yta
  • 116 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 10 055 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1984/1886
Vaksalagatan 32

Representativ cityvåning med utmärkt pendlarläge!

Välkommen till Vaksalagatan 32 och denna cityvåning med panoramavy över Vaksalatorg. Här erbjuds 116 kvm fördelat på fyra rum och kök i fastighet från 1886 och med möjlighet till garageplats. Bostaden karaktäriseras av ljus och rymd tack vare den generösa takhöjden och ljusinsläpp från höga fönster i två väderstreck. Flera detaljers såsom stuckatur, höga golvsocklar, djupa fönsternischer, spegeldörrar och kakelugn (ej i bruk) gör denna bostad till något utöver det vanliga.

Planlösningen erbjuder kök med gott om förvaring och matplats framför fönster, tre sovrum varav ett med klädkammare och ett annat med skjutdörrsgarderob, badrum i klädsam marmor, samt generös hall och stort vardagsrum. Vardagsrummet erbjuder en fantastisk panoramavy från tre höga fönster vända mot Vaksalatorg. Genomgående smakfull färgsättning med ljusa väggar och vackra snickerier.

Från Vaksalagatan 32 har man nära till allt! I affärshuset Kvarnen som slår upp sina entrédörrar i alldeles intill detta trapphus finns bl a matbutik, apotek, systembolag och restauranger. Tvärs över gatan finns Vaksalatorg med sin genuina torgmiljö med marknader och handel. Ett stenkast bort nås Resecentrum och till fots når man city inom några minuter. Varmt välkommen till visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 10 mars, 11:00 - 11:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Vaksalagatan 32, Till salu i Centrum, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad