Såld

Bromma - Äppelviken, Stockholm

Utmarksvägen 18

Slutpris: 21 600 000 kr

Utmarksvägen 18

20-tals charm i Äppelviken

Välkomna till denna eftertraktade och väl underhållna Äppelviksvilla på totalt 303 kvm med många bevarade originaldetaljer som ger rätt känsla och atmosfär. Entréplan med hall och gäst-wc och ett stort kök i halvöppen planlösning mot en ljus och generös sällskapsavdelning med öppen spis, bibliotek och en inglasad "blomsterveranda". Övre plan med hall, fyra sovrum, ett nytt badrum med både badkar och dusch samt ett separat wc. Souterräng/källarplan med tvättstuga/bastu/dusch, separat wc, bra förrådsmöjligheter och en stor gäst/tonårs/uthyrningsavdelning med pentry. Utmärkt läge på en 956 kvm stor hörntomt, med några minuters promenad till både Smedslättsskolan och Ålstensgatan med skola/förskola, 12:ans hållplats och gedigna serviceutbud med en välsorterad ICA, Gelato Scarfo, fiskaffär, blomsteraffär, #18 Sushi, Pizzeria, Cafe Gateau m.m. Varmt välkomna på visning.

Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Utmarksvägen 18, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm Planlösning från Utmarksvägen 18, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm Planlösning från Utmarksvägen 18, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm Planlösning från Utmarksvägen 18, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad