Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Upplandsgatan 74, 3 tr

Slutpris: 8 375 000 kr

Upplandsgatan 74, 3 tr

Ljus och stilren sekelskiftestrea med två magnifika kakelugnar och toppläge i Vasastan!

ACCEPTPRIS! Ljus och stilrent renoverad sekelskiftestrea med absolut toppläge i Vasastan mellan Odenplan och Vanadislunden. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak, takrosetter, stuckatur, speglade dörrar och vackra trägolv. Ytterst välplanerad 3:a med optimal planlösning. Två stilfulla kakelugnar skapar charm och känsla, båda fullt fungerande. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 4 kvm. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1906 med vackert trapphus och hiss. Låg avgift i äkta och stabil förening som äger marken.

Acceptpris - Kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

Absolut toppläge i hjärtat av Vasastan med både Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Här möts verkligen det bästa av två världar med det stora utbudet av restauranger i kombination med närhet till grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, restauranger, mataffärer och butiker. Grönskande Vasaparken, Hagaparken och Observatorielunden i närområdet. Vasaparken lockar med stora gräsytor, mysiga caféer, minigolfbana och även skridskobana vintertid. Fastigheten ligger i direkt anslutning till lummiga Enkehusparken där både nyrenoverad lekpark och uteservering finns. I närheten finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Det finns goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Ett flertal skolor såsom Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real och KTH finns på nära avstånd. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet. Även city med access till Centralstationen med Arlanda Express nås på kort promenad. Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Upplandsgatan 74, 3 tr, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad