Till salu

Viksäng, Västerås

Uniformsgatan 16

4 995 000 kr
area icon Yta
  • 150 m2 boarea
  • 60 m2 biarea
  • 860 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1964
Uniformsgatan 16

Hörntomt på populära Viksäng!

Välkommen till denna fina villa med bra solläge, belägen i det familjevänliga området Viksäng. Denna bostad har genomgått flertalet renoveringar som dränering, badrum, fönsterbyten och köksförnyelse.

Boendet sträcker sig över två våningar, varav en är belägen i källarplan. Här finner du en smakfull uppdelning med alla bekvämligheter. En rymlig och inbjudande matplats förenar sig med det välutrustade köket vidare finner vi ett praktiskt och fint badrum. Det generösa vardagsrummet med öppen spis inbjuder till avkoppling och umgänge, medan en omfattande tvättstuga med bastu och dusch samt generös förvaringskapacitet utgör en praktisk och lyxig tillägg. Huset erbjuder fyra möjliga sovrum varav ett på källarplan.

Ett inglasat uterum förlänger boendeytan och är perfekt för större sällskap eller lugna stunder. Huset har också lyxen av ett garage, och dess hörntomt är inramad av en välskött trädgård som sträcker sig i olika riktningar och skapar en grönskande oas för odling och avkoppling i olika väderförhållanden.

Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Välkommen att boka in er på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Uniformsgatan 16, Till salu i Viksäng, Västerås Planlösning från Uniformsgatan 16, Till salu i Viksäng, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad