Till salu

Ektorp, Nacka

Ugglevägen 1D

  • price tag icon 4 273 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 38 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 273 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1941
Ugglevägen 1D

Balkong i söderläge!

Balkong i söderläge! Fint ljusinsläpp, vackra originaldetaljer från byggåret och generös balkong. Planlösningen är genomtänkt med lättmöblerade rum och gott om förvaring. Vardagsrummet leder ut till balkong i söderläge där ni kan njuta av härliga middagar. Intill vardagsrummet finner ni bostadens sovrum. I sovrummet finns en praktisk garderobslänga för förvaring och rofyllt ljusinsläpp från insynsskyddat fönster och här vilar vacker originalparkett så som i vardagsrummet. Ljust och praktiskt kök med den maskinella utrustningen som består av; spis, kyl/frys, diskmaskin och gott om plats för förvaring i köksskåp. Matplatsen har sin naturliga placering intill fönstret i köket. Fräscht badrum med WC, dusch, vädringsfönster samt handdukstork. Goda förvaringsmöjligheter i sovrum och två källarförråd.

Ekängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, klippbad men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem, till Nackas äldsta bostadsrättsförening!

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Ugglevägen 1D, Till salu i Ektorp, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad