Såld

Vega, Västerås

Tunbyvägen 38A

Slutpris: 995 000 kr

Tunbyvägen 38A

Hemtrevlig tvåa i attraktivt område!

Denna tvårummare bjuder bland annat på bra planlösning. En smart planerad och stilren bostad i mycket fint skick som passar utmärkt för den som letar efter ett modernt boende.

Lägenheten består av en välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är praktiskt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med dusch, kommod och toalett. Det mysiga sovrummet har ljust golv och målade väggar och erbjuder praktisk förvaring i form av klädkammare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmar om. I den här bostaden finns en mysig balkong med utgång från vardagsrummet som erbjuder lättmöblerade ytor och soligt läge.

Gångavstånd till det mesta som Västerås har att erbjuda, Universitetet, Västerås City, Rocklunda och dess utbud.

Välkommen att boka in er till visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tunbyvägen 38A, Såld i Vega, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad