Såld

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 27

Slutpris: 3 750 000 kr

Tullgarnsgatan 27

Stilren 4:a med trevliga färgval, dubbla balkonger och dubbla badrum!

Välkommen till denna rymliga fyra på 101 kvm med stilrena färgval, optimalt läge och bekvämligheter som överträffar förväntningar! Detta hem är en välplanerad oas med generösa sällskapsytor, två badrum och dubbla balkonger som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. Hiss ifrån markplan och garage i källaren utan kötid (kontrollerat 2023-09-21) gör livet enkelt.

En delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapar en harmonisk atmosfär med gott om plats för stort matbord intill fönster som ger ett trevlig ljusflöde. Master bedroom erbjuder inte bara heltäckningsmatta utan också en egen utgång till balkongen som vetter mot en fridfull innergård, medan de övriga två sovrummen ger gott om utrymme. De dubbla badrummen är smakfullt utformade med både badkar och dusch samt praktiska tvättmöjligheter. Föreningen erbjuder en fin och barnvänlig innergård med lekplats, grönska och grillmöjligheter.

Denna bostad ger inte bara enastående komfort utan har också ett oslagbart läge för pendlare och livsnjutare. Beläget i det eftertraktade Kungsängen/Industristaden-området finns närhet till city, Resecentrum, Akademiska sjukhuset och flera utbildningsinstitutioner. Ett kvarter bort finner du matkedjan Willys, trevliga restauranger, flertalet förskolor samt på gång med en skolan (åk F-9). Njut av trevliga promenad- och löparstråk längs med Fyrisån och dess omgivande kajplats för fritidsbåtar. Närheten till Stadsparken gör att du kan njuta av trevliga konserter, picknick och fotboll.

Kontakta mäklaren för mer information!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad