Såld

Vasastan, Stockholm

Torsgatan 74, 2,5 tr

Slutpris: 8 300 000 kr

Torsgatan 74, 2,5 tr

Charmig 1920-tals trea med fantastiskt läge

- Välbevarad med 1920-tals charm
- Trevliga sociala ytor
- Fantastiskt läge invid Torsplan
- Närhet till Hagaparken
- Goda kommunikationer
- Utmärkta förvaringsmöjligheter
- Badrum och gäst-wc
- Källarförråd om ca 5kvm

Nu saluförs en ytterst välplanerad 1920-tals trea med välbevarad charm som finns i spröjsade fönster och vackra trägolv. Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter samt en möblerbar inre hall. Vidare når du det stilrena köket med charmiga original detaljer bevarade. Fullt utrustat med frys, kyl, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönster partier som ger ett fint ljusflöde. Här finns det gott om plats för soffgrupp, soffbord, tv- möbler samt annat önskat möblemang. Master bedroom med utmärkta förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Vidare disponerar bostaden ett rymligt sovrum samt ett arbetsrum/sovrum. Helkaklat badrum med badkar och en gäst-wc.

Välkommen till Vasastan och ett fantastiskt läge med närhet till Sankt Eriksplan, Odenplan, Hagastaden och nya Torsplan bor du med allt du behöver inom nära räckhåll. Gångavstånd till trevliga Rörstrandsgatans stora utbud av caféer och restauranger. Torsplan bjuder på mataffärer, apotek, Systembolag och caféer samt SATS Torsplan där du har möjligheten att träna med utsikt över hela Stockholm. Närhet till mysiga fik och bagerier som Systrarna Andersson och Haga Bageriet. Inom gångavstånd finns också underbara grönområden vid Hagaparken och vackra promenadstråk runt Karlbergssjön. Mycket bra kommunikationer med St. Eriksplans T-bana och nedgång till Odenplans pendeltågsstation i närheten. Dessutom ska det byggas en ny tunnelbanestation i Hagastaden.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torsgatan 74, 2,5 tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad