Såld

Vasastan - Atlas, Stockholm

Torsgatan 27, 2tr

Slutpris: 9 200 000 kr

Torsgatan 27, 2tr

Svårslagen trea högt upp i huset med balkong och utsikt mot Vasaparken!

**ACCEPTERAT PRIS - 9 195 000KR**
*MÖJLIG FYRA - SE ALTERNATIV PLANLÖSNING*

Välkommen in i denna otroligt eleganta och smakfulla bostad om 85 kvm fördelade på tre rum och kök. Flera vackra parkettgolv, stiliga ytskikt och noggrant utvalda material gör denna lägenhet till en dröm att vistas i. Spröjsade fönster släpper in naturligt ljus i varje rum och under soliga dagar är den mysiga balkongen den perfekta platsen att njuta av. Belägen alldeles intill Vasaparken har ni här närhet till både grönska och pulserande stadsliv.

Tonerna av trä från vardagsrummets vackra fiskbensparkett tillsammans med dess väggar målade i en harmonisk ljust grön kulör ger förnimmelse till skogen och skapar ett härligt lugn. Denna öppna sociala yta erbjuder utrymme för både en generöst tilltagen soffa och en matgrupp för flera personer. Det stora spröjsade fönstret låter solljus flöda in i rummet och bidrar till den redan öppna känslan.

I bostadens kök finner ni ett läckert svartmålat parkettgolv som bryter av och skapar kontrast mot den annars ljusa interiören. Bakom vita släta luckor som ger ett stilrent och avskalat intryck finns goda förvaringsmöjligheter. Köket är fullt maskinellt utrustat med integrerade vitvaror och har en fin arbetsyta på en köksskiva i marmorerat utförande. Ett fönster med djup nisch ger extra dimension åt rummet. I ljuset från fönstret får en matgrupp för minst sex personer plats.

Från master bedroom når ni balkongen som blickar ut över den charmiga innergården. Med trägolv och smidesräcke är det en riktigt mysig plats att njuta av gott väder när det tillåts. Master bedroom har ett vitmålat trägolv som tillsammans med resten av de ljusa ytskikten skapar en fin rymd. En stor platsbyggd garderob ger mycket goda förvaringsmöjligheter. Det mindre sovrummet har förvaringsplats i en platsbyggd garderob och är perfekt som gästrum, barnrum eller kontor. Badrummet är helkaklat, fullt utrustat och mycket fräscht med ljusa ytskikt och material i toppskick.

Denna sofistikerade lägenhet erbjuder allt ni behöver för att bara flytta in och trivas direkt. Välkomna på visning!

Förening
Fastigheten Loket 16, belägen i Stockholm, uppfördes år 1928. År 2000 bildades Bostadsrättsföreningen Loket 16 och föreningen äger och förvaltar fastigheten samt två andra adresser, Torsgatan 27 och Atlasgatan 4, inom Gustaf Vasa församling. Föreningen består av 47 bostadslägenheter med en total yta på 2,710 kvm, varav 46 är bostadsrätter och 1 är en hyresrätt. Dessutom hyr föreningen ut tre lokaler.

Föreningen erbjuder en tvättstuga på Atlasgatan med tre tvättmaskiner, torkskåp och torktumlare. För de boende finns möjlighet till barnvagnsförvaring i cykelrummet på källarplanet på Atlasgatan.

Närservice
Området är rikt på närservicealternativ och bjuder på ett livligt utbud av kaféer och nöjen längs Rörstrandsgatan. Alldeles invid på Torsgatan 31 ligger populära Sweets by Camilla där du kan njuta av Camilla Hamids läckra fika!

Här bor ni även precis invid Vasaparken och det älskade Atlasområdet, som även går under smeknamnet "lilla Paris" på grund av dess förtrollande atmosfär och vackra arkitektur. I Vasaparken och längs Karlbergskanalen kan ni njuta av natur och trevliga promenadstråk. Dessutom finns utmärkta transportmöjligheter från S:t Eriksplan, som ligger bara några minuters promenad bort och erbjuder tunnelbana, innerstadsbussar och flygbussar. I närheten finns även Odenplan med pendeltågsanslutningar och smidiga direktresor till Arlanda.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad