Såld

Fålhagen, Uppsala

Torkelsgatan 7B

Slutpris: 1 650 000 kr

Torkelsgatan 7B

Välplanerad genomgångsetta endast några minuter från stationen! Bredband ingår i avgiften.

Bredband ingår i avgiften! Välkommen till en ljus och trevlig genomgångsetta en halv trappa upp i trevligt 40-talshus i hjärtat av Fålhagen. Här bor du i attraktiva kvarter med gångavstånd till Uppsala centrum och endast några minuters promenad till stationen.

Lägenheten är välplanerad med stort vardagsrum/sovrum med plats för både säng, soffa och arbetsplats. Rymligt kök med matplats för fyra personer. Helkaklat badrum med dusch. Gott om förvaring i garderober och två tillhörande förråd som hör till lägenheten. Föreningen har en mycket fin utemiljö med härliga trädgårdar med flera uteplatser och grillmöjligheter. På vintern kan du njuta av föreningens bastu.

Bostaden ingår i en välskött förening där husen är väl underhållna med bland annat stamrenovering på 90-talet, byte till säkerhetsdörrar 2011, renoverad tvättstuga 2015, nya fönster 2018 och fasadmålning 2020. Tv, varm- och kallvatten, tvättstuga, internet och ip-telefoni ingår i avgiften.

Här bor du i lugna kvarter med mycket karaktär och en trevlig miljö, omgiven av vackra äldre hus och mysiga parker. Med ca fem minuter promenadsträcka till resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. På samma gata finner du en populär kvarterskrog. I området finns affärshuset Kvarnen med bl a livsmedelsbutik, apotek, systembolag och restauranger. Ytterligare livsmedelsbutik finner du även vid Stationsgallerian. Med sitt korta promenadavstånd till city och nära till universitet kan läget inte bli bättre!

Missa inte denna möjlighet! Anmäl ert intresse till mäklaren idag.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad