Såld

Höganäs, Uppsala

Torkelsgatan 30 B

Slutpris: 1 995 000 kr

Torkelsgatan 30 B

Perfekt planerad lägenhet med ljus öppen planlösning. Bredband ingår i avgiften!

Välkommen till en ljus och fin lägenhet i hjärtat av populära Höganäs. Här bor du i lugna kvarter med närhet till allt vad staden har att erbjuda!

Planlösningen ger dig en inbjudande hall med förvaring. Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Sovrum med gott om förvaring samt stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Bostaden är belägen i en välskött och stabil förening med de stora renoveringarna avklarade. God ekonomi och låga månadsavgifter. Bredband ingår i månadsavgiften och föreningen har ett gruppavtal på elavtalet.

En bit bort från bostaden finns Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär, systembolag och apotek. Höganäs har ett centralt läge, mindre än 7 minuters promenad till gågatan. I området finns flera träningsanläggningar och flera riktigt bra restauranger och är dessutom nära till nationer och Universitetet. Det ligger utmärkt till för den växande skaran pendlare. På cirka 5 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet.

Det många inte känner till, är vilken grön oas Höganäsparken är, där den ligger skyddad och lummig i närheten. Här åker barn pulka på vintern, soldyrkare kan fånga de första strålarna på försommaren och en plats för picknick finns alltid nära till hands.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torkelsgatan 30 B, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad