Till salu

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 9

3 995 000 kr
area icon Yta
  • 74 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 656 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Torgny Segerstedts allé 9

Penthouse i Rosendal med 24 m² takterrass - gavelläge!

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva ett penthouse om 3 rum och kök i populära Rosendal! Här bor ni högst upp i huset med egen entré bakom frostad skiljevägg och med en takterrass på hela 24 m².

Här får du en unik lägenhet som präglas av noga utvalda materialval och genomgående hög standard med kök och vardagsrum i en social öppen planlösning med en helglasad altandörr mot den stora terrassen. Det brutna taket i rummet skapar en härlig karaktär till denna annars helt nya bostad. Köket är smakfullt inrett gräddvita spegelluckor, handtag i modernt svart/krom samt en fantastisk bänkskiva i påkostad carraramarmor. Det lyxiga badrummet ger er plats för avkoppling och på golvet återkommer carrarramarmorn i kombination med vitt klassiskt kakel på väggarna. I badrummet finns en inbjudande dusch med väggar i glas samt en tvättmaskin och torktumlare som gör er vardag lite smidigare. De två sovrummen vetter båda mot innergården där det ena sovrummet passar perfekt som barn-, arbets- eller gästrum medan master bedroom gör sig bra med en generöst tilltagen dubbelsäng för er.

I föreningen kan ni som medlem nyttja grovtvättstuga, cykelförråd, hobbyrum med verktyg och barnvagnsrum. I källaren finns även 58 garageplatser (separat kö) och medlemmarnas källarförråd.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA-butik med bra öppettider samt restauranger, charkbutik, USIF-arena med gym, padel och tennisbanor.

Denna unika lägenhet vill du inte missa, anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonathan Léman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Mark som ingår i upplåtelsen

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Torgny Segerstedts allé 9, Till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad