Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Tomtebogatan 30, ö.g

Slutpris: 6 870 000 kr

Tomtebogatan 30, ö.g

Trivsam sekelskiftestrea med fungerande kakelugn på bästa läge i Vasastan!

Nu har du chansen att förvärva denna härliga och trivsamma sekelskiftestrea med fungerande kakelugn på bästa läge i Vasastan!

- Väldisponerad
- Fungerande kakelugn
- Vackert trägolv
- Rikligt ljusinsläpp
- Generös takhöjd
- Belägen i fin fastighet
- Välskött förening
- Attraktiv adress
- Goda kommunikationer

Bostaden erbjuder genomgående välbevarade attribut som återfinns i vackra trägolv, fungerande kakelugn, generös takhöjd och stora fönster med djupa nischer. Bostaden är mycket socialt planerad med väl tilltaget vardagsrum och kök i direkt anslutning. Vardagsrummet är väl tilltaget och har plats för allt önskat möblemang samt en härlig och fungerande kakelugn som skapar hög mysfaktor. Ett rymligt kök med vita skåpsluckor, bänkskiva i trä och mönstrat kakel. Köket har integrerade vitvaror och plats för matbord. Mycket genomtänkt planlösning med två sovrum i bra storlek i ena delen av bostaden med fönster som vetter mot den lugna och lummiga innergården. Det ena kan med fördel även nyttjas som arbetsrum. Vidare disponerar bostaden ett helkaklat badrum med badkar samt en välkomnande hall. Bostaden har genomgående god förvaring i en rymlig klädkammare och garderober.

Här bor du i en mycket trivsam förening med gemytlig atmosfär. I föreningen finns flera grupper som bidrar till att ta hand om de gemensamma utrymmena. Det finns bland annat en gårdsgrupp som tar hand om den vackra innergården, en grupp som tar hand om tvättstugan, vintergruppen som ser till att gården ska vara fri från is och snö under vintern. Gården är väldig lugn och intim och det finns gemensamma utrymmen med de andra föreningar där barnen kan leka. I föreningslokalerna finns hyresgäster som gym samt en yogastudio.

Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Vi äter mer än gärna på Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan. Stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Gillar du indiskt kan vi varmt rekommendera Shanti på Karlbergsvägen eller oxfiléplankan på Dalanisse - en riktig klassiker! För den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian på andra sidan Sankt Eriksbron där de flesta butikskedjorna finns. I närområdet finns också den omtalade korvkiosken Gunthers Korv. På promenadavstånd från bostaden finns Karlsbergs slott med parkområde med sina fina motionsspår och vackra sevärdheter. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad