Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Tomtebogatan 22, 2 tr

Slutpris: 8 875 000 kr

Tomtebogatan 22, 2 tr

Ljus sekelskiftestrea - Högt upp med balkong, tre fungerande kakelugnar och toppläge i Birkastan!

Ljus sekelskiftestrea med absolut toppläge i attraktiva Birkastan! Högt upp och genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Stor, härlig balkong mot idyllisk innergård. Tre (!) eleganta, fungerande kakelugnar skapar charm och känsla. Ytterst välplanerad 3:a med optimal planlösning. Mycket bra skick med stilrent kök och helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare och smakfulla materialval. Sekelskiftescharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 5 kvm. Låg avgift i äkta förening med låg belåning som äger marken. Elegant sekelskiftesfastighet anno 1908 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge nära populära Rörstrandsgatan i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tomtebogatan 22, 2 tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad