Till salu

Tollare, Nacka

Tollarevägen 51

  • price tag icon 3 147 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 550 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 147 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Tollarevägen 51

Ljus och exklusiv 2rok med sjöutsikt!

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska 2:a i Tobin Properties exklusiva projekt i Tollare. Här bor du med hög standard, vackert burspråk och sjöutsikt. Välkommen till denna ljusa 2:a om 48 kvm. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp, optimal planlösning och golvvärme.

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Vardagsrummet har ett magiskt burspråk med slående utsikt och som kan användas som arbetsplats eller matplats. Stilrent kök från Vedum och köksbänk i en vacker natursten. Från vardagsrummet tar man sig ut på den generösa balkongen där du njuter av soligt västerläge med sjöutsikt högt upp i huset. Rymligt sovrum med inbyggda garderober, badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme.

- Sjöutsikt
- Ljus och väldisponerad bostad
- Golvvärme i hela bostaden
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, frisörsalong, närlivs och bageri
- Vackert burspråk

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns dessutom takterasser att nyttja. Välkommen hem!

Intresseanmälan
Amra Ahmetovic
Ansvarig mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Tollarevägen 51, Till salu i Tollare, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad