Såld

Tollare, Nacka

Tollarevägen 24

Slutpris: 4 750 000 kr

Tollarevägen 24

En av föreningens bästa 4:a i gavel en trappa upp i populära huset Tollarevägen 24. Bostaden släpper in ett vackert ljus med fönster i tre vädersträck. Väldigt tyst lägenhet där du inte störs av grannar via sovrumsväggarna. Ingen direkt insyn i bostaden och planlösningen är optimal och ordentligt utrustad maskinellt. Stora öppna rum samt två stora balkonger med sol hela dagarna. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. Perfekt bostad för hela familjen, måste upplevas på plats!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong mot en lugn och vacker innergård. Balkongen är stor och rymmer en sittgrupp och gröna växter. Behaglig förmiddagssol.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och fin grå bänkskiva och en stor diskbänk i rostfritt stål. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och inbyggnadshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har tre sovrum. Ett master bedroom med goda garderobsutrymmen i intilliggande klädkammare och som rymmer större dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt västerläge med fin eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och annat möblemang. Bostadens tredje sovrum är lite mindre men det får plats med en dubbelsäng, garderob och ett mindre skrivbord. Vid master bedroom finns en stor klädkammare med praktiskt garderobssystem och även ett gavelfönster.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna, handfat, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp. Bostaden har också en gästtoalett med handfat och toalett.

Båtplats finns då och då lediga i området några hundra meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme.

Ett förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Hörnlägenhet i tre vädersträck med fina ljusinsläpp
- Två stora balkonger med sol hela dagen
- Till bostaden ingår ett förråd om ca 4 kvm
- Parkering i garage går att hyra
- Gym, frisörsalong, Närlivs, bageri utanför porten
- Ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt
- Bussarna går från torget ett stenkast från bostaden till slussen

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollarevägen 24, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad