Såld

Tollare, Nacka

Tollare Ängsväg 28

Slutpris: 4 895 000 kr

Tollare Ängsväg 28

Välkommen till en perfekt planerad familjebostad med naturen och kommunikationer utanför dörren, gångavstånd till skola och förskola och en kort promenad till restaurang bruket, café grindstugan och Kennys gelato.
Vill ni dessutom ha en bostad som andas snygg design med påkostade materialval, väldisponerad familjebostad med stora sociala ytor, 4 rymliga sovrum, två badrum, en stor balkong i väster, en magisk halvöppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum.
Då är detta ett hem för er. Bostaden måste upplevas på plats!

Fantastiskt naturnära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och även äta på den trevliga restaurangen Bruket. Man kan dra på sig löparskorna och springa i trevliga löparspår vid Stockholmsberget som ligger bokstavligt talat ett stenkast från bostaden. Eller varför inte gå till ängen i området och spela lite brännboll.

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Från vardagsrummet tar man sig ut på balkongen i väster. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående fin vitpigmenterad trestavekparkett. Fönsterbänkar i natursten och vitmålade tak och gråmålade väggar.

- Ljus och väldisponerad bostad

- Naturen runt husknuten

- Bussar runt husknuten

- Förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm

- Gångavstånd till gym, yoga, sushi, bageri, skola/förskola, bussar, badplatser, löparspår

- 4 st sovrum

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare Ängsväg 28, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad