Såld

Tollare, Nacka

Tollare Ängsväg 25

Slutpris: 9 175 000 kr

Tollare Ängsväg 25

Magiskt gavelradhus. Måste upplevas på plats. Ett av områdets kanske bästa läge.

Magiskt gavelradhus. Måste upplevas på plats. Ett av områdets kanske bästa läge.

Dessa attraktiva och natursköna radhus har designats efter omgivningen för att snyggt smälta in och skapa en trivsam och rogivande omgivning. Inredningsarkitekterna har omsorgsfullt valt en tidlös stil för att det ska kunna leva länge med färgval och material. Hemmet går i moderna behagliga färger såsom de målade väggarna, vita snickerierna, vitpigmenterade ekparketten och klinkerplattor med inspiration från jurakalksten. Badrummet har man valt att utsmycka i lite varmare naturliga toner såsom sandfärgade kakelplattor. Här bor du mellan hem och natur och mellan det moderna och eviga!

- Barnvänligt 
- Motionsmöjligheter 
- Nära till matbutik 
- Nära till förskola och skola 
- 3 sovrum, möjlighet att ha 5 sovrum 
- Fantastiskt läge med granne med äng och natur
- God ekonomi i föreningen. 2020 dec avgiftsfritt

I bostaden välkomnas du av en rymlig hall med gott om förvaring och yta för familjens skor och ytterkläder. Badrummet på entréplan nås praktiskt direkt från hallen och är fullt utrustat med dusch, handfat, wc, tvättmaskin och torktumlare. Vidare in har du köket med en väldigt trevlig matplats för hela familjen. Köket är i korridor med ljusinsläpp från bägge sidor av bostaden så ljuset faller in fint från både syd och väst. Gott om arbetsytor och förvaring och ett extra plus är att du hela tiden kan umgås med familjen/vännerna i detta kök då det är mellan matplats och vardagsrum. Självklart är köket fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys i fullhöjd, köksfläkt, diskmaskin och micro. Bänkskivan är polerad i ljus kompositsten. Längst in i bostaden har du ett fantastiskt vardagsrum för hela familjen. Från vardagsrummet tar man sig ut till bostadens pärla, uteplatsen på baksidan. Här har du både altan och en gräsmatta som vetter mot en lugn innergård med en stor lekplats för barnen dit de kan ta sig själva. På bostadens egna gräsmatta finns ett stort förrådshus med plats för det mesta.
Övervåningen i huset är bostadens lugna och privata del. Här har du tre fantastiska sovrum med gott om klädförvaring, plats för större säng och även skrivbord. Utanför ena sovrummet finns även en walk in closet. Det många familjer älskar med dessa bostäder är det extra allrummet på övervåningen. Detta allrum kan även göras om till ett stort sovrum. Badrum nummer två finns på övre plan där man kan både duscha och gå på toaletten. Sist men inte minst en fantastisk vind med gott om förvaring.

I Tollareområdet finns idag flera förskolor och vid infarten till Tollareängen och Tollare 2:49 finns en helt ny högstadieskola. Tvärs över gatan ligger Johannes Petri förskola och skola. Förskolan har cirka 150 barn i åldrarna 1-5 är och skolan ca 600 elever, från förskoleklass till årskurs 9. Övriga skolor i närområdet är Lännersta förskola och skola i Saltsjö-Boo, med cirka 70 barn på förskolan och omkring 240 elever i skolan, från förskoleklass till årskurs 5 samt Björknässkolan i Eknäs, med F-9. Närmaste gymnasium ligger vid Nacka Forum, Nacka Gymnasium.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tollare Ängsväg 25, Såld i Tollare, Nacka Planlösning från Tollare Ängsväg 25, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad