Såld

Stockholm

Tjustgatan 3, 5 tr

Slutpris: 6 000 000 kr

Tjustgatan 3, 5 tr

Ljuvlig tvåa i högt läge med två ingångar och möjlig uthyrningsdel!

Omsorgsfullt renoverad, stilfull och med två ingångar med möjlighet till uthyrningsdel - Denna Södermalmstvåa tar emot med öppna armar i inbjudande och ljusa rum där ni direkt känner er som hemma. Välkomna näst högst upp i huset och tillåt er njuta av en fulländad bostad som erbjuder all önskvärd komfort utan att tumma på stilfulla materialval och noga genomtänkta lösningar. Dessutom finns här fina möjligheter för den som önskar disponera om bostadens ytor med sina två ingångar och skapa sig en uthyrningsdel eller varför inte ett perfekt hemmakonor för er i egen regi eller kanske en mottagning? Möjligheterna är många och förutsättningarna utmärkta med genomgående nya ytsikt, lättmöblerade rum, generösa fönsterpartier och ostört läge utan insyn. Redan i den välkomnande hallen skymtas det väl tilltagna sällskapsrummet som helt klart är bostadens hjärta och som gjort för minnesvärda stunder för familjen och middagar med goda vänner. Köket är stilfullt i vitt, har full maskinell utrustning och erbjuder generös förvaring bakom såväl köksluckor som i skåpen i köksön. Rummet har fina ytor för önskad soffgrupp och ett större matbord med flertalet förväntansfulla gäster runtom. Som en naturlig förlängning av sällskapsytorna nås den rofyllda balkongen i soligt österläge med plats för balkongmöbler samt odlingar för er med gröna fingrar. Badrummet är stilfullt i grått och praktiskt försett med tvättmaskin. Vidare nås det väl tilltagna rummet som idag nyttjas som sovrum med generösa ytor för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrigt önskat möblemang. Det breda fönsterpartiet släpper in ordentligt med ljus och här finns även en rymlig och inredd walk in closet som inrymmer mycket. För er som önskar extra förvaring finns nyttjanderätt till källarförråd om ca 6 kvm. Här finns inget mer att önska. Välkomna hit för att trivas och bo länge! Flexibelt tillträdet efter köparens önskemål.

Vacker fastighet anno 30-talet. Brf Mallen 1-3 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Fastigheterna uppfördes år 1936 och består av 3 flerbostadshus på adresserna Tjustgatan 3, Åsögatan 96 och Åsögatan 98. Föreningen upplåter 96 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt. Förening är välskött med god ekonomi och låg belåning. De större renoveringarna är även gjorda. För föreningens medlemmar finns även nyttjanderätt till den gemensamma innergården, cykel- samt barnvagnsrum.

Här bor du på ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, gallerian Skrapan som har en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm, flera gym och flertalet restauranger. I husen runt omkring finns både indonesisk, vietnamesisk och en pizzeria samt bageri med café. I Rosenlundsparken finns det solstolar året runt, lekplats och basketplan. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitabergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Kommunikationerna är mycket goda med 3 min promenad till Medborgarplatsen tunnelbana 5 min promenad till Södra Stations pendeltåg

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tjustgatan 3, 5 tr, Såld i , Stockholm Planlösning från Tjustgatan 3, 5 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad