Såld

Södermalm - Skanstull, Stockholm

Timotejgatan 5

Slutpris: 3 250 000 kr

Timotejgatan 5

Charmig bostad i populärt läge med balkong i västerläge

Välkommen till denna bostad på populära Timotejgatan. Med sina 33.5 kvadratmeter erbjuder denna bostad en smart planlösning och bekväma funktioner som gör den till ett perfekt hem för den som söker ett trivsamt och praktiskt boende.

-Närhet till grönområden, kommunikationer och livsmedelsbutiken
-Promenadavstånd till Skanstull
-Balkong i västerläge
-Rymligt kök
-Lågt belånad förening
-Låga avgifter

Lägenheten består av ett ljust och luftigt rum med en sovalkov som ger en känsla av separata sov- och vardagsrum. Sovalkoven är stor nog för att rymma en 140säng och erbjuder en mysig och avskild plats att koppla av efter en lång dag. Det stora fönstret i rummet släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en behaglig atmosfär i vardagsrummet. En av lägenhetens höjdpunkter är den rymliga balkongen i västerläge, perfekt för de som älskar soliga eftermiddagar. Balkongen erbjuder gott om utrymme för att njuta av utomhusmåltider, odla växter eller bara koppla av med en bok och en kopp kaffe. Köket i lägenheten är välutrustat och rymligt, med gott om förvaringsutrymme och plats för en matplats. Här finns också installerad diskmaskin.

Denna bostad är belägen i en stabil förening, Brf Axet, med en förmånlig avgift som inkluderar el, bredband och förråd samt tillgång till samtliga gemensamhetsanläggningar. Det gör att du kan bo bekvämt och bekymmersfritt. I föreningen finns bland annat en bastu, odlingslotter, samlingslokal, övernattningsrum.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en trevlig boendemiljö med en smart planlösning, rymlig balkong, välutrustat kök och förmånliga föreningsavgifter. Dessutom har du närhet till natur och bekvämligheter. En perfekt plats att kalla hemma på Södermalm!

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva denna fantastiska bostad själv. Välkommen hem till Timotejgatan 5!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Timotejgatan 5, Såld i Södermalm - Skanstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad