Såld

City, Västerås

Timmermansgatan 8

Slutpris: 1 150 000 kr

Timmermansgatan 8

Central och fräsch tvåa mitt i city med närhet till allt

Välkommen till denna ljusa och mycket fräscha tvåa mitt i centrala Västerås. Lägenheten är mysigt belägen i tvåvåningshus omsluten i lummig och grönskande innergård. Bostaden ligger på våning två med entré via loftgång och erbjuder ljusa ytskikt och en trevlig öppen planlösning. Här erbjuds fräscht kök med vita snickerier och gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor med maskinell utrustning i form av kyl, spishäll och ugn, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Öppen planlösning till vardagsrum där du får plats med både soffa och matbord. Vidare finns sovalkov som rymmer både dubbelsäng och garderober. Badrum med våtrumsmatta på golv och kakel på väggar.

Det här är bostaden för dig som söker en central tvåa med närhet till allt! Här får du cykel - och promenadavstånd till universitetet, absolut närhet till centralstationen och matbutik och shopping runt hörnet. Detta är bostaden för dig som söker studentboende, övernattningslägenhet eller bara en mycket trivsam lägenhet.

Snabbt till träde möjligt.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Timmermansgatan 8, Såld i City, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close