Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Tegnebyvägen 7

Slutpris: 6 400 000 kr

Tegnebyvägen 7

Renoveringspärla i trivsamma Ängby

Renoveringspärla i Norra Ängby!

Med genomgående äldre skick är denna bostad perfekt till dig som vill skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Huset är i behov utav en genomgående renovering.

På entréplan finner du en rymlig hall, vardagsrum som delar vid med en matsalsdel, kök, två sovrum och WC-rum med dusch.
Utgång till bostadens altan och uteplats i härligt söderläge når du från vardagsrummet.
Friköpt tomt med träd och växter!

I källarvåningen finner du ett nyrenoverat kök, här finns ytterligare ett sovrum, allrum, WC samt ett badrum och en separat tvättstuga.

Villan har ett mycket trivsamt läge i området med närhet till både naturreservatet Kyrksjölöten och Judarn, förskolor, Nya Elementar Skola, T-bana Åkeshov, Åkeshovs Slottspark, Åkeshovs simhall och gym, Ängby Torg, Norra Ängby Skola, Björklunds Hage mm.

Välkommen till Tegnebyvägen 7!

Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tegnebyvägen 7, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Tegnebyvägen 7, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad